Карта Варшавяка: Гуртом і директора театру легше бити? [подкаст]

krytykapolityczna.pl 9 miesięcy temu

Вимикаємо засідання Сейму, тут у театрі запалало, а це ми любимо найбільше. Фейсбук-загони, католицька молодь, аноніми та журналісти — усі прагнуть докинути хмизу до вогнища, на котрім смажиться головна відьма нашої театральної мильної бульбашки — Моніка Стшемпка, директорка Театру Драматичного у Варшаві. Свій кілограм хмизу докинемо й ми, буде гаряче.

У новому епізоді Карти Варшав’яка Віра вчиться закінчувати речення і займається просвітою, Павло шукає роботу та кардинально змінює свої погляди. Хмиз є, дискусія є, є теж поєднання і висновки, а також польська шляхта, лактатори та найтемніші закутки варшавських театрів.

Для тих, хто після подкасту ще матиме сили почитати про аферу:

Пост Аґнєшкі Шпілі від 13 грудня 2023

Дуже скандальне інтерв’ю

Адекватна аналітика

Несмішні театральні меми

Карта Варшавяка

— це подкаст-путівник про життя українок та українців у Польщі та Варшаві. Про тих і для тих, котрі приїхали сюди нещодавно і намагаються зорієнтуватися в нових реаліях буття. Але також для тих, хто тут вже давно і хоче бути в курсі подій.

У Карті Варшавяка ми розмовляємо про наш досвід життя в столиці та суб’єктивно рекомендуємо актуальні культурні заходи та місця, які варто відвідати. Ведуть подкаст Павло Луговий і Вєра Попова.

Підписуйтесь на наш

!

**

Матеріал створено завдяки підтримці Фонду ім. Рози Люксембург.

Idź do oryginalnego materiału